101 245.00 kr

Från Wasa kredit 1662 kr/mån

Stort och prisvärt bad

Sandö är kanske vårt mest prisvärda spabad. Badet mäter 230×230 cm och med ett för Viskan Spa signifikant baddjup. Sandö har 2 massagepumpar, dubbla filter, separat programmeringsbar cirkulationspump, 52 massagejets, undervattens- och nivåvattensbelysning i olika färger och en 3kW värmare...
 
Sandö har samma höga utrustningsnivå som ni hittar i premiumklassen bland övriga spabad på marknaden. Badet har även antibakteriell slang och UV-C-rening vilket underlättar skötseln av badvattnet och minskar behovet av kemikalier.

  Teknisk information

  Storlek: 230×230

  Höjd: 95cm

  Vattenmängd: 1615

  Vikt tom/vattenfylld: 439/2054 kg

  Antal platser: 6

  Avsvalning/barnssäte: Ja

  Belysning: Ja

  Vattennivåbelysning: Ja

  Belyst vattenfall & reglage: Nej

  Nackkuddar: 6

  Pump 1: 3 hp 2200 W

  Pump 2: 3 hp 2200 W

  Separat cirk.pump: Ja

  Värmare: 3 kW

  Rening: UV-C rening

  Möjlighet till Wifi: Ja

  Aromaterapi: nej

  Elanslutning: 3x16A

  Rostfria jets: Ja

  Massagejets: 52

  Total effekt: 7540W

  Antal partikelfilter: 2

  Färgalternativ

  Skalfärger Viskan Spa

  Det viktigaste på ett spabad är skalet. Odiskutabelt. Därför har Viskan Spa valt att satsa på marknadens tjockaste skalskiva, från den bästa leverantören. Skalet är 7 mm tjockt att jmf med normalt 3,2 mm och förstärks med flera lager av polyuretan (PUR) för maximal styrka. Detta reducerar även ljudet samt fungerar som ett extra lager isolering och är mycket bättre för miljön än traditionell glasfiberförstärkning.

  Sterling

  Glacier

  Mystic

  Midnight

  Lockfärger Viskan Spa

  Vi har ett av marknadens i särklass bästa lock och värmen stiger ju som bekant uppåt. Våra lock är tillverkade med en kärna av tjock inplastad högdensitetscellplast som har en mycket god isolationsförmåga även efter några år. Lockdelarna har en förstärkning som gör att de ej bågnar eller tappar form.

  TILL S-SERIEN:

  Till vår S-serie ingår våra lock där överdraget är i vinyl. Vinylen är lätt att hålla ren och tvättas/sköljs enkelt av. De är UV-resistenta och har en utmärkt slitstyrka.

  Locket finns i mörkgrått.

  Ytterpanelfärger

  Slipp att tänka på att du måste olja in trät, eller måla om panelen. Våra paneler är tillverkade i kompositmaterial. Detta gör att de passar bra med de flesta trädgårdsmöbler samt är underhållsfria. Blir de smutsiga så sköljer du enkelt av dem med vanligt vatten. Välj mellan följande olika utföranden:

  Grå stående panel

  Svart liggande panel

  Grå stående

  Svart liggande

  Relaterade tillbehör

  Våran Leveransalternativ

  STANDARD Badet kommer med Schenker på anvisad dag och ni tar då enkelt emot badet själva med hjälp av vår checklista -Inför din spabadsleverans.

  Delbetala med Wasa kredit

  Har du en fast månadskostnad på din bil? Varför inte på ditt spabad? Vi erbjuder 36 månaders räntefri avbetalning alt. upp till 72 månaders avbetalning till en ränta på 5.95%.