Referenser

Vad säger våra kunder?

Igår fick vi vår efterlängtade viska spa white edition och hade invigning idag. Vi är så nöjda som man bara kan vara. Det känns verkligen av att det är ett premium spa bad med alla lyx funktioner man kan önska sig. Hela familjen kunde njuta på sitt sätt.

Vi vill rikta ett stort tack till Hasse och Marie på Spa och bad Interiör för det goda bemötande från början till slut. Ni har haft ett stort tålamod med oss och våra barn, svarat ärligt på alla frågor vi har ställt, varit flexibla och lösningsorienterade. Leveransen var snabb och punktlig, ni har hållit vad ni har lovat och stöttat oss till badet var igång. Om vi skulle köpa ett spabad igen så skulle vi definitivt vilja köpa det från er!!

Vi är nöjda! Vi bestämde oss efter bra bemötande från Spa& bad interiör och har nu haft vårt Viskan Ekerö Limited edition i exakt ett år. Vi har det vid sommarhuset och använder det ofta när vi är där men också ibland med någon veckas mellanrum, men det sköter sig själv och går som en klocka. Vi har +38 grader i alla väder. Mats o Ann

Väntans tider är över, superservice av Hasse och allt fungerar och nu på plats.
Stort tack till grannen som kunde leverera varmvatten i trädgårdsslangen 🙂

Äntligen! Affär och Leverans hur smidigt och punktligt som helst!

Valde VISKAN för 2 år sedan för att kvaliten i utförandet och SPA & BAD för att Hasse och Marie är genuint trevliga bryr sig om att det blir bra för kund. Det har Hasse och VISKAN verkligen visat när det var ett mindre problem med badet. Stort tack för professionell och genuin kundservice! Nu kan vi bada igen.

Passar fantastiskt bra in i var trädgård och det är en naturlig del i en trevlig afton med vänner och bekanta

Det är så otroligt härligt med spa-bad både till vardags och till fest med vänner. Men den absolut största vinsten är samtalen som uppstår i familjen med tonåringen. Inga mobiler, inga surfplattor. Bara en lång härlig avkopplande stund med tid för prat.

Lycka till med nya butiken!

/Sanna

Vill du att vi ska ringa upp dig, vänlig skriv ditt nummer nedan.

   

  Pyramidbacken 3, 141 75 Kungens Kurva, Hitta hit

  Öppettider

  11 - 18

  Tisdag - Torsdag

  11 - 16

  Fredag - Lördag