Spa & Bad Interiör

Vi är ett familjeföretag som driver ett stort showroom i Kungens Kurva.

Vi är Stockholm & Mälardalens största & äldsta återförsäljare av Viskan Spa, Sveriges enda tillverkare av spabad. Vi har sålt Viskan Spa sedan 2012 och 2019 blev vi utvalda att bli ett Viskan Spacenter.  Vi har många nöjda kunder som vittnar om att vår produkt och vår höga servicegrad både i butiken samt vid leveransen och även långt därefter är mycket avgörande i deras val av leverantör.

Välkomna till oss! /Hasse & Marie

Vi är ett familjeföretag som driver ett stort showroom i Kungens Kurva.

Välkomna till oss, vi har idag Sveriges största utställning med 14 modeller av spabad från Viskan Spa.

Det är till oss du vänder dig om du vill ha ett helhetsåtagande så som tex kranlyft/mobilkran/helikopter och personlig leverans med driftsättning och funktionsgenomgång av ert nya spabad och vi avslutar självklart med spabadskola. I våra priser ingår alltid uppstartskem, filter samt vår mycket uppskattade film, spabadskolan där vi lär ut hur lätt du sköter ditt spabad. Vi skaffade själva vårt första spabad 2009 och har sedan dess haft enorm glädje och njutning av att vara spabadsägare. Livskvalitet på hemmaplan som Marie brukar säga.

Som inbitna spabadare och försäljare av spabad har vi själva naturligtvis funderat mycket på vad våra skäl, värderingar och funderingar var när vi köpte vårt första och även andra spabad. Detta förmedlar vi nu till alla våra besökare och förhoppningsvis blivande kunder när vi säljer dessa kvalitetsprodukter med stolthet.

 

Våra ledord:

– Service i toppklass. Hos oss skall alla kunder känna sig välkomna och omhändertagna på bästa sätt. Tycker du att det är en djungel med märken, tekniker, isolering och värmarstorlekar- ingen fara, vi hjälper dig reda ut begreppen.

– Rakt & ärligt. En del i vår bransch gillar ibland att prata strunt om varann och andra fabrikat, det försöker vi hålla oss utanför. Det är bättre att vi tillsammans ger våra kunder kunskap om hur ett kvalitetsbad är byggt, fungerar och hur det skall skötas, det gör att vi tillsammans gör det lite mer besvärligt för de oseriösa aktörer som finns…

– En kund är alltid en kund. Oavsett när du köpte ditt bad hos oss är du viktig. För oss spelar det ingen roll om du var får första kund 2012 eller om du är vår kund nr 978 sen starten, vi finns alltid tillhands för teknisk support, när frågor om vattenkvalitet dyker upp mm. Du hittar oss alltid på mail och telefon.

Spabad, utespa, bubbelkopp, utomhusspa, bubbelpool – oavsett namn är det till oss du vänder dig till om du vill ha ett riktigt bra bad med absolut bästa servicen i branschen.

Varmt välkomna till oss!
Marie & Hasse

Hasse

Marie