Spa & Bad Interiör

Vi är ett familjeföretag som mellan 2012 – 2023 drev Sveriges största showroom för svensktillverkade spabad från Viskan Spa, vi låg då i Kungens Kurva. 

2023 stängde vi vårt showroom för att satsa helhjärtat på vår e- handel.

Vi har många nöjda kunder som vittnar om att våra produkter och vår höga servicegrad både i vår dåvarande butik & nuvarande e-handel samt vid leveransen och även långt därefter varit mycket avgörande i deras val av leverantör.

Välkomna till oss! /Hasse & Marie

Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet av spabad och vattenvård

Välkomna till oss, vi har drivit vårt företag sedan 2012 och har sålt spabad lika länge. Under många år drev vi Sveriges störtsta showroom för svensktillverkade spabad från Viskan Spa.

I januari 2023 stängde vi vårt showroom för att övergå till e-handel som vi tror ligger bra i tiden.

Det är till oss du vänder dig om du vill ha ett bra och kvalitativt utbud av kemprodukter, filter, tillbehör och reservdelar till ett bra pris. Vi har valt ut det bästa både från Spacare och från Chemoform (Delphin), hos oss hittar du även filter av bra kvalitet (sortimentet utökas hela tiden)

Vår långa erfarenhet av vattenvård och skötsel av spabad gör att vi ”kan vårt vatten” och hur du enklast sköter ditt vatten för att få ett fint vatten med lång hållbarhet.

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår e-handel så saknar du något, hör av dig till oss.

 

Våra ledord:

– Service i toppklass. Hos oss skall alla kunder känna sig välkomna och omhändertagna på bästa sätt. Tycker du att det är en djungel med märken, tekniker, isolering och värmarstorlekar- ingen fara, vi hjälper dig reda ut begreppen.

– Rakt & ärligt. En del i vår bransch gillar ibland att prata strunt om varann och andra fabrikat, det försöker vi hålla oss utanför. Det är bättre att vi tillsammans ger våra kunder kunskap om hur ett kvalitetsbad är byggt, fungerar och hur det skall skötas, det gör att vi tillsammans gör det lite mer besvärligt för de oseriösa aktörer som finns…

– En kund är alltid en kund. Oavsett när du köpte ditt bad hos oss är du viktig. För oss spelar det ingen roll om du var får första kund 2012 eller om du är vår kund nr 978 sen starten, vi finns alltid tillhands för teknisk support, när frågor om vattenkvalitet dyker upp mm. Du hittar oss alltid på mail och telefon.

Spabad, utespa, bubbelkopp, utomhusspa, bubbelpool – oavsett namn är det till oss du vänder dig till om du vill ha ett riktigt bra bad med absolut bästa servicen i branschen.

Varmt välkomna till oss!
Marie & Hasse

Hasse

Marie