101 245.00 kr

Från Wasa kredit 1662 kr/mån

Viskan Bokö är det senaste tillskottet i S-serien och det första med dubbla liggsäten. Badet mäter 230×230 cm och har ett bra baddjup med mycket god komfort...
 
Med två massagepumpar, roterande jets, en 3kW värmare, dubbla lter, separat programmeringsbar cirkulationspump, 53 massagejets, undervattens -och vattennivåbelysning, samt belysta reglage i olika färger är detta ett bad att njuta i oavsett årstid.
 
Badet har även antibakteriell slang och UV-C-rening vilket underlättar skötseln av badvattnet och minskar behovet av kemikalier.

  Teknisk information

  Storlek: 230x230cm

  Höjd: 100cm

  Vattenmängd: 1615L

  Vikt tom/vattenfylld: 439/2054 kg

  Antal platser: 5

  Belysning: Ja

  Vattennivåbelysning: Ja

  Nackkuddar: 5st

  Pump 1: 3hp 2200W

  Pump 2: 3hp 2200W

  Separat cirk.pump: Ja

  Värmare: 3 kW

  Rening: UV-C rening

  Möjlighet till Wifi: Ja

  Elanslutning: 3x16A

  Rostfria jets: Ja

  Massagejets: 53

  Total effekt: 7540W

  Antal partikelfilter: 2

  Färgalternativ

  Skalfärger Viskan Spa

  Det viktigaste på ett spabad är skalet. Odiskutabelt. Därför har Viskan Spa valt att satsa på marknadens tjockaste skalskiva, från den bästa leverantören. Skalet är 7 mm tjockt att jmf med normalt 3,2 mm och förstärks med flera lager av polyuretan (PUR) för maximal styrka. Detta reducerar även ljudet samt fungerar som ett extra lager isolering och är mycket bättre för miljön än traditionell glasfiberförstärkning.

  Sterling

  Glacier

  Mystic

  Midnight

  Lockfärger Viskan Spa

  Vi har ett av marknadens i särklass bästa lock och värmen stiger ju som bekant uppåt. Våra lock är tillverkade med en kärna av tjock inplastad högdensitetscellplast som har en mycket god isolationsförmåga även efter några år. Lockdelarna har en förstärkning som gör att de ej bågnar eller tappar form.

  TILL S-SERIEN:

  Till vår S-serie ingår våra lock där överdraget är i vinyl. Vinylen är lätt att hålla ren och tvättas/sköljs enkelt av. De är UV-resistenta och har en utmärkt slitstyrka.

  Locket finns i mörkgrått.

  Ytterpanelfärger

  Slipp att tänka på att du måste olja in trät, eller måla om panelen. Våra paneler är tillverkade i kompositmaterial. Detta gör att de passar bra med de flesta trädgårdsmöbler samt är underhållsfria. Blir de smutsiga så sköljer du enkelt av dem med vanligt vatten. Välj mellan följande olika utföranden:

  Grå stående panel

  Svart liggande panel

  Grå stående

  Svart liggande

  Relaterade tillbehör

  Våran Leveransalternativ

  Vi på Spa & Bad Interiör har alltid lösningen på hur du ska få ditt spabad på plats, och vi ser inga hinder utan bara lösningar.

  Delbetala med Wasa kredit

  Har du en fast månadskostnad på din bil? Varför inte på ditt spabad? Vi erbjuder 36 månaders räntefri avbetalning alt. upp till 72 månaders avbetalning till en ränta på 5.95%.