Det är vi som är Spa & Bad Interiör - din proffsbutik på spabad Stockholm.

Välkommen in till oss om du funderar på att köpa ett Viskan Spa i Stockholm, vi har varit stolta återförsäljare åt Viskan Spa i över 9 år!

I Skene, Västergötland designar och bygger Viskan Spa spabad för svenska förhållanden. Viskan Spa grundades 2010 och är en av de största leverantörerna av premiumspabad i Europa. Det är glädjande att så många, på så kort tid upptäckt fördelarna med ett spabad från Viskan Spa. Exempelvis har det ett sittdjup som gör att dina axlar kommer ner under ytan så att du kan njuta av ditt spabad året om!
I Sverige skiljer det över 50 grader mellan vinter och sommar. Det är inte kylan utan det är den råa fukten som är den värsta utmaningen. Med utgångspunkt fån detta designar och konstruerar Viskan Spa spabaden med följande fördelar:

1. Marknadens tjockaste skal,
2. Sittdjup som är djupare än konkurrenternas
3. Renare vatten än dricksvatten
4. Unikt driftsäkert styrsystem
5. Energisnålt med marknadens bästa lock!

Med ett spabad från Viskan Spa inköpt hos oss på Spa & Bad Interiör har du nära till det du kan tänkas behöva till ditt spabad. Eller vad sägs om service, support, reservdelar och tillbehör? Med andra ord får du ett tryggt och enkelt spabadsliv!

 

Viskan Spabad -
Välkommen till Sveriges enda tillverkare av spabad

Vill du att vi ska ringa upp dig, vänlig skriv ditt nummer nedan.