499.00 kr

Vill du ha ett spalock som håller längre så ska du använda produkterna i CoverCare Box därför att produkterna rengör och impregnerar spalocket. Du får som ett resultat av sitt arbete ett bättre fungerande spalock som varar längre.

Bruksanvisning CoverCare Box

Skaka först om flaskan med Cover Cleaner ordentligt innan du sprejar ut rengörningsmedlet ovanpå spalocket. Sedan tar du en svamp eller en mjuk borste och bearbetar och rengör ytan på locket. Därefter så torkar du ytan på locket noggrant med en trasa och låt locket torka en stund innan du genomför nästa moment...
Då är det dags att skaka om förpackningen med Cover Protect ordentligt innan du spejar Cover Protect över ytan som ska skyddas. Slutligen så polerar du  in medlet med en torr mikrofibertrasa.
spacar liten logo.jpg
CoverCare Box förvarar du frostfritt och som alla spakemikalier utom räckhåll för barn.

Rekommenderade värden för spabad

Du ska alltså vara noga med doseringen och dessutom kontrollera och reglera klor-värdet, pH-värdet och alkalimängden regelbundet till rekommenderade värden som är följande:
Klormängd 1,0-3,0 mg/l;
pH 7,0-7,4;
Alkalitet 80-120 mg/l.

Skötsel

Du byter ju badvatten regelbundet och samtidig så rengör spabadet du spabadet både på utsida och insida. Du använder för insidan SpaCare Biofilm Cleaner för att rengöra det inbyggda rörsystemet. Detta upprepar du  3–4 gånger per år. Tänk på att efter rengöring byta ut filter alternativt så rengör du dessa noggrant men det är inte bara badet behöver omvård. Rengör ditt spalock med SpaCare Cover Cleaner och försegla locket med SpaCare Cover Protect.

25 i lager

Artikelnr: 395 Kategorier: ,