-10.000 kr

137 245.00 kr

Från Wasa kredit 2156 kr/mån

Höstkampanj – 10.000 kr i rabatt på V-serien..
Vindö är utrustat med ett dubbelsäte i ena hörnet av badet. Detta skapar ett mjukare och mysigare inslag i den stilrena designen. Likt övriga bad i V-serien har du det stora ljuspaketet för stämningsfull belysning, porlande vattenfall och ACS vattenreningssystem för minimal skötsel av ditt bad.
 
Vindö har tre massagepumpar med olika funktioner, vilket gör att du kan anpassa vattenmassagen precis så som du vill ha den. Vindö är ett bad för avkoppling och återhämtning, men även ett bad som för familjen närmare varann.

  Teknisk information

  Storlek: 230×230

  Höjd: 95 cm

  Vattenmängd: 1715 L

  Vikt tom/vattenfylld: 439/2154 kg

  Antal platser: 7

  Avsvalning/barnssäte: Ja

  Belysning: Ja

  Vattennivåbelysning: Ja

  Belyst vattenfall & reglage: Ja

  Nackkuddar: 6st

  Pump 1: 3hp, 2200W Dual Speed Pump

  Pump 2: 2hp, 1500W

  Pump 3: 2hp, 1500W

  Separat cirk.pump: Ja

  Värmare: 3,8kW Titanium

  Rening: ACS reningssystem: dvs ozon & UVC-lampa

  Möjlighet till Wifi: Ja

  Aromaterapi: Ja

  Elanslutning: 3N 400V 3x16A

  Rostfria jets: Ja

  Massagejets: 53

  Total effekt: 8340W

  Antal partikelfilter: 2

  Isteg: Ja

  Färgalternativ

  Skalfärger Viskan Spa

  Det viktigaste på ett spabad är skalet. Odiskutabelt. Därför har Viskan Spa valt att satsa på marknadens tjockaste skalskiva, från den bästa leverantören. Skalet är 7 mm tjockt att jmf med normalt 3,2 mm och förstärks med flera lager av polyuretan (PUR) för maximal styrka. Detta reducerar även ljudet samt fungerar som ett extra lager isolering och är mycket bättre för miljön än traditionell glasfiberförstärkning.

  Sterling

  Glacier

  Mystic

  Midnight

  Lockfärger Viskan Spa

  Vi har ett av marknadens i särklass bästa lock och värmen stiger ju som bekant uppåt. Våra lock är tillverkade med en kärna av tjock inplastad högdensitetscellplast som har en mycket god isolationsförmåga även efter några år. Lockdelarna har en förstärkning som gör att de ej bågnar eller tappar form.

  TILL V-SERIEN:

  Till vår V-serie ingår våra Weather Shield lock där överdraget är en genomfärgad polyesterväv som är utformad för att vara flexibel. Dess beläggning ökar stabiliteten hos väven och möjliggör högre vattenbeständighet samtidigt som den minimerar risken för krympning och sträckning. Weather Shield har en hög UV-, vatten- och mögelresistens, utmärkt slitstyrka och beständighet mot nötning.

  De är lätta att underhålla, kan antingen tvättas eller borstas av och sköljas.

  Locket kan väljas i svart eller grått

  Ytterpanelfärger

  – Snyggaste panelen på marknaden?

  Nu är nästa generations spabadspanel här! Alumi kombinerar estetik, slitstyrka och servicevänlighet på ett närmast revolutionerande sätt på spabadsmarknaden. Med sin ytterbelysning och stilrena design ger den ett mycket elegant intryck, samtidigt som det starka materialet (uppbyggt av polyeten och aluminium) gör den robust och mycket motståndskraftig mot UV-ljus – därav en garantitid på hela åtta år. Alumi kommer från och med 15/3 som standard på våra spabad i V-serien, och finns att välja på i två olika utföranden: ljus trä och svart. Här finns de alternativ på panel som du kan välja mellan på ditt Viskan SPA. Slipp att tänka på att du måste olja in trät, eller måla om panelen. Panelerna är tillverkade i kompositmaterial. Detta gör att de är underhållsfria. Blir de smutsiga så sköljer du enkelt av dem med vanligt vatten.

  Alumi-ljus trä

  För Bad i V serien

  Alumi-svart

  För bad i V serien

  Alumi-ljus trä

  Alumi-svart

  Relaterade tillbehör

  Våra Leveransalternativ

  Vi på Spa & Bad Interiör har alltid lösningen på hur du ska få ditt spabad på plats, och vi ser inga hinder utan bara lösningar.

  Delbetala med Wasa kredit

  Har du en fast månadskostnad på din bil? Varför inte på ditt spabad? Vi erbjuder 36 månaders räntefri avbetalning alt. upp till 72 månaders avbetalning till en ränta på 5.95%.