58 245.00 kr

Från Wasa kredit 908 kr/mån

Äntligen en badtunna med spabadets fördelar!..
 
Kanske har du tidigare badat i vedeldad tunna eller ägt en själv? Med Viskans spatunna slipper du planeringen med att fylla på vatten vid varje bad, det är alltid klart för ett varmt och avkopplande spontantbad. Spatunnan behövs heller inte tömmas efter bad utan vattenbyte görs 3-4 gånger per år.
 
Spatunnan ska som Viskans övriga spabad alltid vara påfyllt med vatten. Med andra ord är det bara att lyfta på locket och krypa ner i det uppvärmda badet. Undervattensbelysning och aromaterapi gör kvällsdoppet extra mysigt och spalikt. Spatunnan levereras precis som spabaden med ett tjockt lock.

  Teknisk information

  Storlek: 210 cm i diameter

  Höjd: 99 cm

  Vattenmängd: 1475 L

  Vikt tom/vattenfylld: 260 / 1735kg

  Antal platser: 5

  Pump 1: 0 st

  Separat cirk.pump: Ja

  Värmare: 3KW

  Rening: Cirkulationspump och filter

  Aromaterapi: Ja

  Antal partikelfilter: 1

  Färgalternativ

  Skalfärger Viskan Spa

  Det viktigaste på ett spabad är skalet. Odiskutabelt. Därför har Viskan Spa valt att satsa på marknadens tjockaste skalskiva, från den bästa leverantören. Skalet är 7 mm tjockt att jmf med normalt 3,2 mm och förstärks med flera lager av polyuretan (PUR) för maximal styrka. Detta reducerar även ljudet samt fungerar som ett extra lager isolering och är mycket bättre för miljön än traditionell glasfiberförstärkning.

  Sterling

  Glacier

  Mystic

  Midnight

  Lockfärger Viskan Spa

  Vi har ett av marknadens i särklass bästa lock och värmen stiger ju som bekant uppåt. Våra lock är tillverkade med en kärna av tjock inplastad högdensitetscellplast som har en mycket god isolationsförmåga även efter några år. Lockdelarna har en förstärkning som gör att de ej bågnar eller tappar form.

  TILL S-SERIEN:

  Till vår S-serie ingår våra lock där överdraget är i vinyl. Vinylen är lätt att hålla ren och tvättas/sköljs enkelt av. De är UV-resistenta och har en utmärkt slitstyrka.

  Locket finns i mörkgrått.

  Ytterpanelfärger

  Slipp att tänka på att du måste olja in trät, eller måla om panelen. Våra paneler är tillverkade i kompositmaterial. Detta gör att de passar bra med de flesta trädgårdsmöbler samt är underhållsfria. Blir de smutsiga så sköljer du enkelt av dem med vanligt vatten. Välj mellan följande olika utföranden:

  Grå stående panel

  Svart liggande

  Grå stående

  Svart liggande

  Relaterade tillbehör

  Våra Leveransalternativ

  Vi på Spa & Bad Interiör har alltid lösningen på hur du ska få ditt spabad på plats, och vi ser inga hinder utan bara lösningar.

  Delbetala med Wasa kredit

  Har du en fast månadskostnad på din bil? Varför inte på ditt spabad? Vi erbjuder 36 månaders räntefri avbetalning alt. upp till 72 månaders avbetalning till en ränta på 5.95%.