76 245.00 kr

Från Wasa kredit 1229 kr/mån

Minsta badet, många badande!..
 
Detta är Viskan Spas minsta spabad och rymmer ändå plats för många badande. Viskan Rönnö har riktbra massagejets för en härlig masserande avkoppling. Spabadet är även utrustat med en stor undervattenslampa som lyser upp vattnet med olika färger

  Teknisk information

  Storlek: 200×200 cm

  Höjd: 97 cm

  Vattenmängd: 1325 L

  Vikt tom/vattenfylld: 345/ 1670kg

  Antal platser: 6

  Belysning: Ja

  Pump 1: 3hp 1500 W

  Separat cirk.pump: Ja

  Värmare: 3 kW

  Rening: Ozon

  Möjlighet till Wifi: Ja

  Aromaterapi: Nej

  Elanslutning: 2x16A

  Rostfria jets: Ja

  Massagejets: 16

  Total effekt: 4762W

  Antal partikelfilter: 1

  Färgalternativ

  Skalfärger Viskan Spa

  Det viktigaste på ett spabad är skalet. Odiskutabelt. Därför har Viskan Spa valt att satsa på marknadens tjockaste skalskiva, från den bästa leverantören. Skalet är 7 mm tjockt att jmf med normalt 3,2 mm och förstärks med flera lager av polyuretan (PUR) för maximal styrka. Detta reducerar även ljudet samt fungerar som ett extra lager isolering och är mycket bättre för miljön än traditionell glasfiberförstärkning.

  Sterling

  Glacier

  Mystic

  Midnight

  Lockfärger Viskan Spa

  Vi har ett av marknadens i särklass bästa lock och värmen stiger ju som bekant uppåt. Våra lock är tillverkade med en kärna av tjock inplastad högdensitetscellplast som har en mycket god isolationsförmåga även efter några år. Lockdelarna har en förstärkning som gör att de ej bågnar eller tappar form.

  TILL S-SERIEN:

  Till vår S-serie ingår våra lock där överdraget är i vinyl. Vinylen är lätt att hålla ren och tvättas/sköljs enkelt av. De är UV-resistenta och har en utmärkt slitstyrka.

  Locket finns i mörkgrått.

  Ytterpanelfärger

  Slipp att tänka på att du måste olja in trät, eller måla om panelen. Våra paneler är tillverkade i kompositmaterial. Detta gör att de passar bra med de flesta trädgårdsmöbler samt är underhållsfria. Blir de smutsiga så sköljer du enkelt av dem med vanligt vatten. Välj mellan följande olika utföranden:

  Grå stående panel

  Svart liggande panel

  Grå stående

  Svart liggande

  Relaterade tillbehör

  Våran Leveransalternativ

  Vi på Spa & Bad Interiör har alltid lösningen på hur du ska få ditt spabad på plats, och vi ser inga hinder utan bara lösningar.

  Delbetala med Wasa Kredit

  Har du en fast månadskostnad på din bil? Varför inte på ditt spabad? Vi erbjuder 36 månaders räntefri avbetalning alt. upp till 72 månaders avbetalning till en ränta på 5.95%.