- 10.000 kr

146 245.00 kr

Från Wasa kredit 2307 kr/mån

Höstkampanj – 10.000 kr i rabatt på V-serien..
Lindö ett premiumbad för dig som älskar helkroppsmassage och vill ha plats för hela familjen!
Viskan Lindö har åtta platser, varav två är djupa hörnsäten med helkroppsmassage, där du får nack-, rygg-, höft-, underarms-, vad- och fotmassage. Dessa har även massagejets i olika storlekar och funktioner för en så behaglig och varierande massageupplevelse som möjligt. Du ändrar styrkan på massagen med ett knapptryck eller låter pumpen själv växla mellan en mjuk och stillsam massage till en kraftfull och intensiv.
 
Tre av massagesätena styrs av en pump med två hastigheter. Med ett knapptryck startas en mjuk massage, vid ytterligare ett knapptryck blir massagestrålarna betydligt kraftfullare. Den mjuka massagen är en perfekt nedtrappning efter en stunds kraftfullt knådande och masserande, eller om de yngre barnen vill bada utan alltför kraftiga massagestrålar.
 
Även om badet rymmer 8 personer finns det gott om plats för alla. Designen, komforten och massagen i detta bad är något unikt och mycket lyckat.
 
Detta bad har aromaterapi som standard.
 
Lindö är spabadet för den kräsne i premiumklass och för den stora familjen.

  Teknisk information

  Storlek: 230×230 cm

  Höjd: 95 cm

  Vikt tom/vattenfylld: 460/2305 kg

  Vattenmängd: 1845 L

  Avsvalknings-/barnsäte: Ja

  Belysning: Ja

  Vattennivåbelysning: Ja

  Belyst vattenfall & reglage: Ja

  Nackkuddar: 6 st

  Nack- /skuldermassage: 2 st

  Pump 1: 3hp, 2200W Dual Speed Pump

  Pump 2: 2hp, 1500W

  Pump 3: 2hp, 1500W Flexi Pump

  Cirkulationspump: Ja

  Titaniumvärmare: 3,8 kW

  ACS reningssystem: Ja

  Aromaterapi: Ja

  Rostfria jets: Ja

  Massagejets: 67 st

  Partikelfilter: 2 st

  Elanslutning: 3N 400V 3x16A 50Hz 9262W

  Färgalternativ

  Skalfärger Viskan Spa

  Det viktigaste på ett spabad är skalet. Odiskutabelt. Därför har Viskan Spa valt att satsa på marknadens tjockaste skalskiva, från den bästa leverantören. Skalet är 7 mm tjockt att jmf med normalt 3,2 mm och förstärks med flera lager av polyuretan (PUR) för maximal styrka. Detta reducerar även ljudet samt fungerar som ett extra lager isolering och är mycket bättre för miljön än traditionell glasfiberförstärkning.

  Sterling

  Glacier

  Mystic

  Midnight

  Lockfärger Viskan Spa

  Vi har ett av marknadens i särklass bästa lock och värmen stiger ju som bekant uppåt. Våra lock är tillverkade med en kärna av tjock inplastad högdensitetscellplast som har en mycket god isolationsförmåga även efter några år. Lockdelarna har en förstärkning som gör att de ej bågnar eller tappar form.

  TILL V-SERIEN:

  Till vår V-serie ingår våra Weather Shield lock där överdraget är en genomfärgad polyesterväv som är utformad för att vara flexibel. Dess beläggning ökar stabiliteten hos väven och möjliggör högre vattenbeständighet samtidigt som den minimerar risken för krympning och sträckning. Weather Shield har en hög UV-, vatten- och mögelresistens, utmärkt slitstyrka och beständighet mot nötning.

  De är lätta att underhålla, kan antingen tvättas eller borstas av och sköljas.

  Locket kan väljas i svart eller grått

  Ytterpanelfärger

  – Snyggaste panelen på marknaden?

  Nu är nästa generations spabadspanel här! Alumi kombinerar estetik, slitstyrka och servicevänlighet på ett närmast revolutionerande sätt på spabadsmarknaden. Med sin ytterbelysning och stilrena design ger den ett mycket elegant intryck, samtidigt som det starka materialet (uppbyggt av polyeten och aluminium) gör den robust och mycket motståndskraftig mot UV-ljus – därav en garantitid på hela åtta år. Alumi kommer från och med 15/3 som standard på våra spabad i V-serien, och finns att välja på i två olika utföranden: ljus trä och svart. Här finns de alternativ på panel som du kan välja mellan på ditt Viskan SPA. Slipp att tänka på att du måste olja in trät, eller måla om panelen. Panelerna är tillverkade i kompositmaterial. Detta gör att de är underhållsfria. Blir de smutsiga så sköljer du enkelt av dem med vanligt vatten.

  Alumi-ljus trä

  För bad i V serien

  Alumi-svart

  För bad i V serien

  Alumi-ljus trä

  Alumi-svart

  Relaterade tillbehör

  Våra Leveransalternativ

  Vi på Spa & Bad Interiör har alltid lösningen på hur du ska få ditt spabad på plats, och vi ser inga hinder utan bara lösningar.

  Delbetala med Wasa kredit

  Har du en fast månadskostnad på din bil? Varför inte på ditt spabad? Vi erbjuder 36 månaders räntefri avbetalning alt. upp till 72 månaders avbetalning till en ränta på 5.95%.