Lagervara

116 245.00 kr

Populära Bokö med sina dubbla liggdelar har nu fått en uppgraderad kompis, låt oss presentera Viskan Bokö WE som har en LED-upplyst ytterpanel i svart eller ljus alumi och levereras med ett helvitt skal med vit/kromade jets. Badet blir verkligen en snygg detalj i er trädgård då ytterbelysningen ger ett mycket smakfullt sken runt badet...
Ett tystgående och kostnadseffektivt svensktillverkat spabad med plats för fem personer, varav 2 platser är en liggdelar.
Badet är utrustat med extra stark värmare (3,8kW), två pumpar varav en är en Dual Speed pump, två filter för effektiv rening och 52 jets för bästa njutning.
BEKYMMERSFRI NJUTNING, ÅRET OM!

  Artikelnr: 50781 Kategori:

  Teknisk information

  Storlek: 230x230cm

  Höjd: 95 cm

  Vattenmängd: 1615L

  Vikt tom/vattenfylld: 439/2054kg

  Antal platser: 5st

  Belysning: Ja

  Vattennivåbelysning: Ja

  Belyst vattenfall & reglage: Ja

  Nackkuddar: 5st

  Pump 1: 3 hp 2200 W Dual Speed pump

  Pump 2: 3 hp 2200 W

  Separat cirk.pump: Ja

  Titaniumvärmare: 3,8kW

  ACS reningssystem: Ja

  Rostfria jets: Ja

  Massagejets: 53 st

  Antal partikelfilter: 2 st

  Elanslutning: 3N-400V 3x16A 50Hz 8350W

  Färgalternativ

  Skalfärger Viskan Spa

  Det viktigaste på ett spabad är skalet. Odiskutabelt. Därför har Viskan Spa valt att satsa på marknadens tjockaste skalskiva, från den bästa leverantören. Skalet är 7 mm tjockt att jmf med normalt 3,2 mm och förstärks med flera lager av polyuretan (PUR) för maximal styrka. Detta reducerar även ljudet samt fungerar som ett extra lager isolering och är mycket bättre för miljön än traditionell glasfiberförstärkning.

  Sterling

  Glacier

  Mystic

  Midnight

  Ytterpanelfärger

  – Snyggaste panelen på marknaden?

  Nu är nästa generations spabadspanel här! Alumi kombinerar estetik, slitstyrka och servicevänlighet på ett närmast revolutionerande sätt på spabadsmarknaden. Med sin ytterbelysning och stilrena design ger den ett mycket elegant intryck, samtidigt som det starka materialet (uppbyggt av polyeten och aluminium) gör den robust och mycket motståndskraftig mot UV-ljus – därav en garantitid på hela åtta år. Alumi kommer från och med 15/3 som standard på våra spabad i V-serien, och finns att välja på i två olika utföranden: ljus trä och svart. Här finns de alternativ på panel som du kan välja mellan på ditt Viskan SPA. Slipp att tänka på att du måste olja in trät, eller måla om panelen. Panelerna är tillverkade i kompositmaterial. Detta gör att de är underhållsfria. Blir de smutsiga så sköljer du enkelt av dem med vanligt vatten.

  Alumi-ljus trä

  Alumi-svart

  Alumi-ljus trä

  Alumi-svart